Tillfälliga öppettider i receptionen

Måndag-torsdag 08:00-15:00
Fredag-lördag 08:00-20:00
Söndag 08:00-13:00

Du som vill checka in senare än detta får gärna höra av dig till oss, så får du en kod så att du kan komma in!

RumPrisHelgpris
Standardrum Från 1360 SEK/Natt Från 1010 SEK/Natt
Dubbelrum Från 1510 SEK/Natt Från 1210 SEK/Natt
Familjerum Från 1510 SEK/Natt Från 1310 SEK/Natt
Extrasäng 330 SEK/Natt
Parkering 170 SEK/Natt

Vin-paket inkl. chokladfat eller fruktfat endast 249 SEK (finns i rött, vitt och mousserande 750 ml).
Alla priser inkluderar frukost.
OBS! Vid stora evenemang och mässor gäller ej helgpris.

Alla våra rum är charmigt inredda!

Vaniljstänger

I en byggnad med anor från 1700-talet finns idag 32 fräscha hotellrum med smakfull inredning fördelade på 3 våningar. Hotel Vanilla erbjuder sköna sängar och vi har valt att göra varje rum personligt – inget rum är det andra likt. Våra rum passar de flesta men om du ska bo ensam några nätter så passar våra standardrum alldeles utmärkt. Vill du ha lite mer utrymme så välj gärna ett Grand Lit-rum med queen size-säng.

Är ni två och vill sova till ett bra pris, välj då ett Dubbelrum Twin med två separata sängar som antingen står ihop eller isär. Ni kan också uppgradera till ett Grand Lit Superior med king size-säng eller varför inte skämma bort er lite med en lägenhet som är vårt rymligaste rum med soffgrupp perfekt för 2–4 personer.

Våra lägenheter med plats för upp till 4 personer är perfekta för familjen eller kompisarna eller om man har behov av en sovplats under en längre period. Det finns ett mindre kökspentry med kokmöjligheter, vattenkokare, te, kaffe, köksredskap och porslin.

I samtliga rum finns garderob med säkerhetsskåp, arbetsplats, telefon, kabel-TV, LCD-TV, hårtork samt klockradio med automatisk väckning. De helkaklade badrummen är rymliga och elektrisk golvvärme finns i samtliga badrum. Ni får även tillgång till lyxiga Elemis spa- och hudvårdsprodukter. Vid förfrågan finns även strykjärn, strykbräda samt vattenkokare.

När Du har bott hos oss så vill vi att Du ska längta tillbaka! Vi tror att Du som väljer att bo på Vanilla uppskattar det lilla charmiga hotellet i hjärtat av Göteborg.

Grand Lit Superior

Grand Lit Superior

Våra Grand Lit Superior-rum är lämpliga för 1–2 personer. Superiorrummen på receptionsvåningen är ljusa och extra rymliga, medan de på våning 2 har extra mysfaktor med bjälkar i taket.

Sov gott i den 180 cm breda dubbelsängen. De helkaklade badrummen är rymliga och utrustade med dusch och golvvärme. Rummen har utsikt mot gågatan.

Boka rum
Grand Lit

Grand Lit

Grand Lit-rummen är lämpliga för 1–2 personer. Sov gott i den 160 cm breda dubbelsängen. Rekommenderat att bokas för dem som önskar tyst rum.

De helkaklade badrummen är rymliga och utrustade med dusch och golvvärme. Rummen har utsikt mot den mysiga innergården.

Boka rum
Dubbelrum Twin

Dubbelrum Twin

Våra Dubbelrum Twin är lämpliga för 1–2 personer. Några av rummen är lämpliga för 3 personer med plats för en extrasäng mot kostnad. Sängarna består av 90 cm breda enkelsängar som står ihop eller isär.

Vänligen kontakta receptionen för bokning av extrasäng. Rummen har utsikt mot gågatan.

Boka rum
Dubbelrum Superior

Dubbelrum Superior

Dubbelrum Superior är lämpliga för 1–2 personer. Sov gott i den 180 cm breda dubbelsängen. Dessa rum är unika med bjälkar i taken samt har både dusch och badkar i badrummet.

Perfekt för livsnjutaren eller kärleksparet som vill unna sig det lilla extra. Rummen har utsikt mot gågatan.

Boka rum
Standardrum

Standardrum

Standardrummen är lämpliga för 1 person och erbjuder hög komfort. De helkaklade badrummen är utrustade med dusch och golvvärme.

Sängarna är 90 cm breda enkelsängar. Rummen har utsikt mot den mysiga innergården. Rekommenderat att bokas för dem som önskar tyst rum.

Boka rum
Lägenhet/familjerum

Lägenhet/familjerum

Våra lägenheter passar för 1–4 personer. En av lägenheterna är även lämplig för 5 personer med plats för en extrasäng mot kostnad.

I våra lägenheter kan ni sova gott i den 180 cm breda dubbelsängen. Rummen har också en bäddsoffa på 150 cm. Lägenheterna är även utrustade med ett mindre kökspentry med kokmöjligheter, köksredskap, porslin, vattenkokare samt te och kaffe. De helkaklade badrummen är utrustade med dusch och golvvärme. Vänligen kontakta receptionen för bokning av extrasäng.

Boka rum